Boka event

Du kan boka events för företag eller privata grupper inom mindfulness, qigong och klangmeditation. Du kan läsa mer längre ned på sidan om de olika aktiviteterna.

Eventet kan antingen vara på plats hos er eller i den lokal vi normalt använder vid Odenplan i Stockholm.

För företag så kan InReCharge kan komma till er arbetsplats, antingen vid ett antal upprepade tillfällen som friskvård eller som inspiration vid t.ex. en kick-off eller avdelningsmöte. InReCharge erbjuder även föreläsningar.

Tips! Qigong fungerar perfekt för att fylla på energin i början eller under en konferensdag Läs mer…

Skicka en intresseanmälan till höger på sidan eller ring och diskutera vad ett konkret upplägg skulle kunna var redan idag. Samtliga aktiviteter räknas som friskvård och är avdragsgilla. Engelska är inget problem.

Mindfulness

LjusMindfulness är ett verktyg som är enkelt att använda och som ger stor effekt. Du minskar stress och oro samtidigt som du ökar ditt lugn och din koncentrationsförmåga.

Med hjälp av olika praktiska övningar tränar vi oss att vara här & nu, övningar som du kan fortsätta använda i din  vardag på egen hand.

Qigong

Buddha ramQigong är mjuka meditativa rörelser som gör att du snabbt går ned i varv samtidigt som du blir piggare, friskare och gladare. Qigong passar alla oavsett hälsotillstånd och kräver ingen utrustning eller speciella kläder utan du kan träna var du än är.

Boka alltifrån en timme till en hel dag eller som en återkommande aktivitet under några veckor. Qigong leder till bättre sömn, minskad stress och ökad energi och livsglädje.

Upplägget kan anpassas efter intresse och deltagare där vi diskuterar fram ett upplägg som passar just er.

Klangmeditation

gulklang1Under en klangmeditation används Tibetanska klangskålar som har en exceptionell lång och vacker klang med harmoniserande övertoner.

Även om du inte är van att meditera så hjälper dig tonerna från klangskålarna att skingra dina tankar och du kommer snabbt in i djup, vilsam meditation som aktiverar kroppens förmåga till återhämtning.

 

Du är välkommen att kontakta mig om du undrar över något eller vill planera in ett event på 070-441 02 85.