Hösttermin med Qigong och Klangmeditation

Äntligen drar höstterminen igång imorgon! Det ska bli så kul att få träffa alla er härliga människor igen och skönt att komma igång med träningen igen. Jag måste erkänna att jag har varit ganska dålig på att träna i sommar.

Qigong

Jag har 2 nya grundkurser i höst men bara 1 ledig plats på den kurs som börjar den 22/9. Om du går och funderar på att börja eller har en vän som du tror skulle gilla qigong så är det hög tid att anmäla sig.

Jag har även 2 fortsättningskurser med 1 ledig plats på måndagar och 2 lediga platser på tisdagar. I höst håller jag ”De inre organens balansering” där vi med ljud och rörelser jobbar på djupet med våra inre organ; hjärta, lungor, njurar, lever och mjälte/bukspottkörtel.

Klangmeditation

KlangmeditationJag kommer att ha klangmeditation på lördagar hos Din Hälsa på Hagagatan 6 mellan 10:30-12:00 som tidigare terminer. I höst är det 6 tillfällen: 10/9, 17/9, 1/10, 8/10, 15/10 och 22/10.

Jag kommer även att ha 3 tillfällen på tisdagar hos Hälsa utan Gränser på Idungatan 14 mellan kl. 19:30-20:30 den 20/9, 27/9 och 4/10.

Som vanligt får du rabatt om du anmäler dig till flera tillfällen samtidigt. Det är många som redan har bokat in sig, speciellt den 1/10 så även här bör du anmäla dig snart för att vara garanterad plats.

Jag kommer att resa en hel del i höst och har därför inte möjlighet att hålla fler klangmeditationer.

Kursen i att hålla klangmeditation kommer jag bara att hinna hålla en gång i höst och det kommer troligtvis bli i mitten på december.

 

Hoppas att vi ses snart!

Kommentera