Klangmassage

skal3Jag ger inte klangmassage längre då jag har flyttat till Portugal men kan med värme rekommendera mina fantastiskt duktiga kollegor som du hittar nedan.

Farsta och Nynäshamn

Mari Mohlén

På MariCare Hälsa & Utveckling arbetar vi med klangskålar i flera behandlingar. Du kan boka enskilt klangmassage eller som komplement i lymfmassage eller chakraflödesmassag. Vibrationerna skänker ytterligare en dimension till behandlingarna och ger mervärde för dig som kund. Vi jobbar också med retreat, klangmeditationer och yogapass med klangskålar. Vi har event och behandlingar i Farsta och Nynäshamn.

Årsta och Stockholms innerstad

Carola Lassén

Jag heter Carola Lassén. En tidig morgon i Thailand upplevde jag för första gången magin i klangskålar. Nu bjuder jag in dig till ett möte med toner och vibrationer från mina klangskålar. Varannan vecka erbjuder jag klangmeditationer på Odenplan. Klangmassage ges på mottagning vid T-centralen, S:t Eriksplan, Odenplan eller i Årsta och bokas via mejl.

Hjärtligt välkommen till en njutningsfull och djupt avslappnande stund!

Rönninge

Jag heter Marie Hedfors och utför Klangmassage som en fristående behandling eller i kombination med andra behandlingar. Välj mellan t.ex.: Klangmassage, Klangmassage/Lymfmassage, Klangmassage/Zonterapi (Reflexologi) eller Klangmassage/Reiki. Klangskålarnas härliga vibrationer masserar varsamt dina inre organ, harmoniserar varje kroppscell och därmed löser upp kroppsliga blockeringar. De flesta upplever en djupavslappnande kroppsbalansering och en återhämtning som minskar stress.

Varmt välkomna till mig på Kroppsvitalitet! Min sida Boka Direkt kommer att finnas på plats i slutet av september. Innan dess når du mig på nummer: 073-831 00 37.

Vad är en klangmassage

Under en klangmassage ligger du med kläderna på samtidigt som en eller flera Tibetanska klangskålar varsamt placeras på din kropp. Du börjar med att ligga på mage och sedan på rygg.

Massagen ger en djup avslappning som reducerar stress och ger ett ökat välmående samtidigt som lymfsystemet stärks.

Vibrationerna tillsammans med skålarnas klanger gör att du snabbt hamnar i ett djupt meditativt tillstånd som aktiverar kroppens förmåga till självläkning och återhämtning. Kroppen får en inre massage som gör att spänningar släpper och fysiska skador får en möjlighet att läka.

Även det undermedvetna och det mentala påverkas så emotionell spänning och stress kan släppa och därmed ge ökad livsglädje.

Klangskålarna skapar en vibration som går igenom hela kroppen ända ned till cellnivå och renar och balanserar kroppens energi.

En klangmassage tar 60 minuter och jag rekommenderar 3-5 tillfällen för bästa effekt.

Kommentera