Klangmeditation

skal

Låt tonerna från de Tibetanska klang-skålarna hjälpa dig skingra störande tankar och kom snabbt in i djup, vilsam meditation som aktiverar kroppen förmåga till självläkning och återhämtning.

Alla klangmeditationer hålls i mindre grupper om upp till 10 deltagare på Hagagatan 6 vid Odenplan i Stockholm. För bästa effekt rekommenderas 3-5 tillfällen. Inga förkunskaper krävs.

Vårens alla tillfällen är fullbokade men du kan boka individuell behandling fram till midsommar.

Höstens schema:
Lördagar kl. 10:30-12:00
September: 15 och 29
Oktober: 6, 13, 20 och 27
November: 10

Anmälan

I höst kommer jag även att ha en serie på 4 klangmeditationer på måndagar kl. 19:00-20:00, investering 950:-, med början den 27/8. Om du är intresserad av att vara med så skicka en intresseanmälan till höger eller mejl till mailto:info@inrecharge.se.
Fullt.

Klangmed ram1Om du bokar fler tillfällen samtidigt så får du följande rabatt:
1 gång  350:-
3 gånger 10% rabatt
5 gånger 15% rabatt
7 gånger 20% rabatt
OBS: Föranmälan och betalning krävs alltid för garanterad plats.
Läs om vad några av mina kunder har sagt om klangmeditation.

Under en klangmeditation, eller klangresa som det också kallas, använder jag Tibetanska klangskålar (på engelska Singing Bowls) som har en exceptionell lång och vacker klang med harmoniserande övertoner. Varje skål är handgjord och därför unik.

Genom vibrationerna från tonerna av klangskålarna uppnår du en djup avslappning som aktiverar kroppen förmåga till självläkning och återhämtning.

Klangskålen skapar en vibration som går igenom hela kroppen ända ned till cellnivå och renar och balanserar kroppens energi. Kroppen får en inre massage som gör att spänningar släpper och fysiska skador får en möjlighet att läka.

Även det undermedvetna och det mentala påverkas så emotionell spänning och stress kan släppa och därmed ge ökad livsglädje.

Även om du inte är van att meditera så hjälper dig klangskålarna att skingra dina tankar och du kommer snabbt in i djup, vilsam meditation.

Hur går det till?

Klang o Buddha

Under meditationen ligger du ned under en filt medan jag spelar på skålarna i en dryg timme. Efteråt har du god tid på dig att komma tillbaka till här och nu och vi dricker en kopp te under tystnad. Du sitta  eller stå om du hellre vill det. Det krävs inga speciella kläder men det är skönt med löst sittande kläder som inte skaver och en tröja eller sjal att ta på om du börjar frysa.

Meditationen börjar med en guidad bodyscanning och därefter börjar själva klangmeditationen.

Jag ger även privat behandling med klangmassage. Under en klangmassage placerar de tibetanska klangskålarna direkt på kroppen så att vibrationerna arbetar djup i kroppens alla strukturer. Se Klangmassage.

Klangmed ram2

Läs gärna mer om Masuro Emotos forskning kring hur vatten påverkas av sin omgivning här. Eller se ett youtubeklipp från BBC om hur klangskålar påverkar.