Klangmeditation

skal

Låt tonerna från de Tibetanska klangskålarna hjälpa dig skingra störande tankar och kom snabbt in i djup, vilsam meditation som aktiverar kroppen förmåga till självläkning och återhämtning.

Alla klangmeditationer hålls i mindre grupper om upp till 10 deltagare vid Odenplan i Vasastan, Stockholm. För bästa effekt rekommenderas 3-5 tillfällen. Inga förkunskaper krävs.

KlangmeditationHöstens schema 2020:
Augusti:  29

 

Anmälan                 

Klangmed ram1Om du bokar fler tillfällen samtidigt så får du följande rabatt:
1 gång  350:-
3 gånger 10% rabatt
5 gånger 15% rabatt
7 gånger 20% rabatt

OBS: Föranmälan och betalning krävs alltid för garanterad plats.
Under en klangmeditation, eller klangresa som det också kallas, använder jag Tibetanska klangskålar (på engelska Singing Bowls) som har en exceptionell lång och vacker klang med harmoniserande övertoner. Varje skål är handgjord och därför unik.

Genom vibrationerna från tonerna av klangskålarna uppnår du en djup avslappning som aktiverar kroppen förmåga till självläkning och återhämtning.

Klangskålen skapar en vibration som går igenom hela kroppen ända ned till cellnivå och renar och balanserar kroppens energi. Kroppen får en inre massage som gör att spänningar släpper och fysiska skador får en möjlighet att läka.

Även det undermedvetna och det mentala påverkas så emotionell spänning och stress kan släppa och därmed ge ökad livsglädje.

Även om du inte är van att meditera så hjälper dig klangskålarna att skingra dina tankar och du kommer snabbt in i djup, vilsam meditation.

Hur går det till?

Klang o Buddha

Under meditationen ligger du ned under en filt medan jag spelar på skålarna i en dryg timme. Efteråt har du god tid på dig att komma tillbaka till här och nu och vi dricker en kopp te under tystnad. Du sitta  eller stå om du hellre vill det. Det krävs inga speciella kläder men det är skönt med löst sittande kläder som inte skaver och en tröja eller sjal att ta på om du börjar frysa.

Meditationen börjar med en guidad bodyscanning och därefter börjar själva klangmeditationen.

Jag ger även privat behandling med klangmassage. Under en klangmassage placerar de tibetanska klangskålarna direkt på kroppen så att vibrationerna arbetar djup i kroppens alla strukturer. Se Klangmassage.

Klangmed ram2

Kommentarer från kunder

”Genom meditationen kunde jag vara i nuet. Lugn – stillhet. De olika klangerna påverkade sinnet på ett väldigt oväntat sätt.”

”Meditationen var väldigt avslappnande och gav mig insikter som jag måste fortsätta arbeta med. Anna-Carin har en fantastisk röst.”

”Meditationen gav en stunds avkoppling. Jag ville ha en harmoni i kroppen och det tycker jag att det blev. Jag blev lättare i huvudet. Det bästa var Anna-Carin med sin energi. Mysigt.”

”Skönt.Jag vibrerar fortfarande. Har inte testat detta förut. Ruskigt sköna vibrationer. Gillade när du fick skålen att vibrera. Tack!”

”Jag släppte tankar och spänningar. En omstart som gav mycket energi efter en mycket jobbig period. Anna-Carin har en mycket behaglig röst som hjälper till att släppa vardagen.”

”Fantastiskt meditativt och lugnande. Känns som det fungerade som healing. Gillade när du gick runt med skålarna så att ljudet kom nära.”

”Väldigt avslappnande. Släppte på ilska och frustration. Mindre ont i min axel. Gillade rummet, läraren och klangskålarna.”

”Skönt, avslappnande. Blev nyfiken på mer. Vissa ljud gick rakt upp i huvudet och släppte en del av min spänningshuvudvärk. Det var intressant när du beskrev skålarna inledningsvis och demade hur varje skål lät. Hela klangpasset var skönt.”

”Närvaro i nuet. Kunde släppa tankarna.”

”Den var lugnande och förde mig i ett avslappnat tillstånd. Klangen var helande för mina öron eftersom jag har en hörselskada som gör mig mycket känslig för många ljud i dagens samhälle.”

”Härlig avkoppling. Landar i nuet. en känsla av att ta hand om mig själv. Skålarna är fantastiska.”

”Avslappning, koncentration. Jag lyssnade på organen. Tyckte att det var lite för kort.”

”Passet var skönt och när du slog med skålarna så skingrades tankarna.”

”Meditationen gav mig insikt om hur harmoniserande ljud gör det lättare att stanna upp och sluta tänka. Den lugna stämningen minskade mina negativa tankar.”

”Peace of mind. Allt var bra.”