Sagt om klangmeditation

”Genom meditationen kunde jag vara i nuet. Lugn – stillhet. De olika klangerna påverkade sinnet på ett väldigt oväntat sätt.”

”Meditationen var väldigt avslappnande och gav mig insikter som jag måste fortsätta arbeta med. Anna-Carin har en fantastisk röst.”

”Meditationen gav en stunds avkoppling. Jag ville ha en harmoni i kroppen och det tycker jag att det blev. Jag blev lättare i huvudet. Det bästa var Anna-Carin med sin energi. Qigong var bra att testa, det hade jag inte gjort tidigare. Mysigt.”

”Skönt. Bra med qigongträning innan. Jag vibrerar fortfarande. Har inte testat detta förut. Ruskigt sköna vibrationer. Gillade när du fick skålen att vibrera. Tack!”

”Jag släppte tankar och spänningar. En omstart som gav mycket energi efter en mycket jobbig period. Anna-Carin har en mycket behaglig röst som hjälper till att släppa vardagen.”

”Fantastiskt meditativt och lugnande. Känns som det fungerade som healing. Gillade när du gick runt med skålarna så att ljudet kom nära.”

”Väldigt avslappnande. Släppte på ilska och frustration. Mindre ont i min axel. Gillade rummet, läraren och klangskålarna.”

”Skönt, avslappnande. Blev nyfiken på mer. Vissa ljud gick rakt upp i huvudet och släppte en del av min spänningshuvudvärk. Det var intressant när du beskrev skålarna inledningsvis och demade hur varje skål lät. Hela klangpasset var skönt.”

”Det var bra att du började med qigong. Närvaro i nuet. Kunde släppa tankarna.”

”Den var lugnande och förde mig i ett avslappnat tillstånd. Klangen var helande för mina öron eftersom jag har en hörselskada som gör mig mycket känslig för många ljud i dagens samhälle.”

”Härlig avkoppling. Landar i nuet. en känsla av att ta hand om mig själv. Bra med fysiskt pass först. Skålarna är fantastiska.”

”Avslappning, koncentration. Jag lyssnade på organen. Tyckte att det var lite för kort.”

”Passet var skönt och när du slog med skålarna så skingrades tankarna.”

”Meditationen gav mig insikt om hur harmoniserande ljud gör det lättare att stanna upp och sluta tänka. Den lugna stämningen minskade mina negativa tankar.”

”Peace of mind. Allt var bra.”