Sagt om qigongkurser

”Qigong har gjort mig mer medveten om hur jag rör mig och vilken hållning jag har i vardagen. Nu korrigerar jag mig hela tiden och har bara genom det blivit mjukare och smärtfri. Älskar läraren! så fina energier!… Älskar klangmeditationerna!”

”Harmoni – balsam för själen och större kroppskontroll”

”Bättre kroppsuppfattning, en stunds avkoppling & avstressning… strålande lärare.”

”Äntligen så fick jag träffa en pedagog som gjorde stor skillnad! Imponerande vilken kraft Qigong kan ge redan från första tillfället. Tack!”

”Jag hade inte förstått vilken skillnad jag själv kan göra för min egen hälsa med hjälp av Qigong förrän jag träffade Anna-Carin. De här kurserna borde alla gå!”

”Avslappnande och ett perfekt sätt att varva ned på samtidigt som det är en fantastisk träning för kroppen”

”Qigong-passet var väldigt givande tycker jag, både mentalt och fysiskt. Efteråt känns det som både kropp och själ är i fin harmoni. Anna-Carin, instruktören, var kunnig och lugn och inspirerande. Jag går gärna fler pass hos henne och kan varmt rekommendera hennes Qigong-pass!”

”Trevligt att hitta muskler som jag inte visste fanns. Mycket mer avslappnande än vad jag trott.”

”Bra planering med varvat teori och praktik och små korta pauser så att man orkade hålla koncentrationen uppe. Värme, glädje och lyhördhet från Anna-Carin. Alla fick utrymme att synas och komma till tals.”

”Lugn och trygg stämning. Fantastic! Tack!”

”Känner mig mer energisk och tillfreds. Anna-Carin har varit en fantastisk tålmodig instruktör och alltid lika glad och vänlig. Det här är en bra början för mig i mitt mål att börja röra på mig och bli mindre stel.”

Barra Grande Brasilien

En reaktion på ”Sagt om qigongkurser

  1. Denna stunds avlpnokipg till musik och mf6jlighet att gf6ra he4lsosamma och uppmjukande rf6relser under sakkunnig ledning kan rekommenderas. I ve5r stressade tillvaro skulle fler me5 bra av en stunds lugn och andhe4mtning i en skf6n atmosfe4r.

Kommentera