Utbildning i Klangterapi

Jag flyttar till Portugal i September 2020 och kommer inte att ha fler kurser i Sverige efter det.
Däremot så kommer jag att starta nytt företag i Portugal och ha kurser/retreats där. Om du tycker att det låter intressant så skicka in en intresseanmälan så får du löpande  information om vad som händer i Portugal.

Utbildningen är uppdelad i två steg, först en introduktion där du får lära dig grunderna hur du använder skålarna för egen del eller i grupp. Därefter en längre utbildning där du får en djupare insikt i vad det innebär att använda klangskålarna där vi varvar teori med praktik. Efter genomgången utbildning kan du använda klangskålarna både för enskilda individer och i grupp. Det är möjligt att köpa dina egna skålar under utbildningen.

Är du intresserad så fyll i en intresseanmälan till höger på sidan.

Introduktion till klangterapi

skal2Introduktionen är till för dig som vill veta mer om hur du kan använda klangskålar som hjälp vid meditation eller för privata behandlingar (även kallad klangmassage) och få en djupare förståelse för hur kroppen påverkas. Du får grundläggande kunskaper i hur man spelar på klangskålar och vad som skiljer de olika klangskålarna åt.

Kursen riktar sig till dig som vill använda klangskålar som ett hjälpmedel under t.ex. qigong- och yogapass eller som avspänning eller för eget bruk. Vill du hålla egna klangmeditationer och/eller arbeta med klangterapi/klangmassage behöver du fortsatt utbildning.

Vi varvar teori med praktik och du får även vara med på en klangmeditation som deltagare för att få en direktupplevelse av en klangmeditation. Kursen är på 3 timmar och under coronapandemin hålls alla kurser via Zoom.

skal1När: Söndagen den 18/4
Tid: 10:30-13:30
Var: Zoom
Investering: 795:-

Utbildning i Klangterapi

Utbildningen riktar sig till dig som vill arbeta terapeutiskt med klangskålarna. Du får ökad förståelse hur vibrationerna från skålarna påverkar kroppen och hur du kan behandla olika typer av problem både individuellt och i grupp.

Utbildningen är 4 dagar 20-23 augusti 2020. Under kursen går vi igenom:

 • Genomgång av olika skålar och pinnar
 • Prova på olika speltekniker
 • Egen erfarenhet av hur kroppen påverkas av klangskålarna
 • Fördjupning i terapeutisk användning av klangskålar
  • Hur du använder skålarna på dig själv
  • Hur du använder skålarna på andra, klangmassage
 • Fördjupning av att hålla klangmeditation i grupp
 • Klangskålarnas möjligheter och begränsningar
 • Grundläggande energiarbete
 • Rening på energinivå

skal

 

4 reaktioner på ”Utbildning i Klangterapi

 1. Hej Ana-Carin! Jag vill anmäla mitt intresse för utbildning i att hålla klangmeditation.
  Upplevelsen var total när vi träffades hemma hos min vän Marja i oktober. Har inte kunnat släppa tanken på att lära mig mer. Hör gärna av dig när du planerar nytt utbildningstillfälle. Ha en skön och grön vår! Lotta Naess i Lidköping

Kommentera