Klangmassage

Massagen ger en djup avslappning som gör att spänningar släpper, reducerar stress och ger ett ökat välmående samtidigt som lymfsystemet stärks.

Klangmassage ges på plats på Rua Pintor Falcão Trigoso Lote 8, Lagos

Det går att få hembesök men då tillkommer resekostnad.

Jag ger även klangmassage då jag är på besök i Sverige. Om du är intresserad så skicka ett mejl till mig så hör jag av mig när jag har planerat nästa resa.

Investering: 70 Euro

Vad är en klangmassage

Under en klangmassage ligger du med kläderna på samtidigt som en eller flera Tibetanska klangskålar varsamt placeras på din kropp. Du börjar med att ligga på mage och sedan på rygg.

Massagen ger en djup avslappning som reducerar stress och ger ett ökat välmående samtidigt som lymfsystemet stärks.

Vibrationerna tillsammans med skålarnas klanger gör att du snabbt hamnar i ett djupt meditativt tillstånd som aktiverar kroppens förmåga till självläkning och återhämtning. Kroppen får en inre massage som gör att spänningar släpper och fysiska skador får en möjlighet att läka.

Även det undermedvetna och det mentala påverkas så emotionell spänning och stress kan släppa och därmed ge ökad livsglädje.

Klangskålarna skapar en vibration som går igenom hela kroppen ända ned till cellnivå och renar och balanserar kroppens energi.

En klangmassage tar 60 minuter och jag rekommenderar 3-5 tillfällen för bästa effekt.

Jag är numera bosatt i Portugal men ger behandlingar då jag är på besök i Sverige. Jag kommer troligtvis vara i Sverige 23-31/10 nästa gång.